Seydişehir’de 2021 yılında 494 çiftin nikâhı kıyıldı

Seydişehir’de 2021 yılında 494 çiftin nikâhı kıyıldı
Seydişehir Belediyesi evlendirme memurluğu 2021 yılında 43’ü yabacı uyruklu olmak üzere 494 çiftin nikâh işlemlerini gerçekleştirdi.

Seydişehir Belediyesi evlendirme memurluğu 2021 yılında 43’ü yabacı uyruklu olmak üzere 494 çiftin nikâh işlemlerini gerçekleştirdi.

Seydişehir Belediyesi olarak yuva kuran çiftlerin mutlu günlerinde yanlarında olduklarını kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,” 2021 yılında toplamda 494 çiftimizin nikâh işlemlerini gerçekleştirdik.

Evlenen çiftlerimizin bu mutlu günlerinde her zaman yanında olduk, onların destekledik. Evlilik, yüce dinimizde de sürekli teşvik edilmiş, peygamber efendimiz ‘Evlilik benim sünnetimdir’ ve ‘Evlenin, çoğalın. Çünkü ben kıyamet gününde diğer ümmetlere karşı sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim’ buyurarak evliliğin ne kadar mukaddes bir birliktelik olduğunu bizlere öğütlemiştir. Bu sebeple evlenen her bir çiftimize rehberimiz Kur’an-ı Kerim’in yanında saat ve evlilik hakkında bilgilendirici rehber kaynaklarından hediye ettik. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diledik” ifadelerini kullandı.

seydisehirde-1.jpg

Nikâh işlemleri gerçekleştirilen çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal,” evlendirme memurluğumuz tarafından Suriye uyruklu 22, Alman uyruklu 2, Fas uyruklu 9, Azerbaycan uyruklu 1, Bulgar uyruklu 1, Kırgızistan uyruklu 2, Ürdün uyruklu 1, Polonya uyruklu 1, Ukrayna uyruklu 1, Özbekistan uyruklu 2 olmak üzere toplam 43 yabancı uyruklu kişinin de yine 2021 yılında nikâh işlemleri gerçekleştirdik. Allah’ım herkese hayırlı geçim, vatanımıza, milletimize faydalı, dinine bağlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah “şeklinde konuştu.

seydisehirde-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.