Seydişehir’de camilere deznefektan yerleştirildi

Seydişehir’de camilere deznefektan yerleştirildi
Seydişehir Belediyesi Koronavirüs salgınına karşı hijyen çalışmalarını sürdürüyor.Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebeti ile Seydişehir Belediyesi tarafından merkez ve kırsal mahallelerde bulunan camilere kişisel hijyene yönelik ..

Seydişehir Belediyesi Koronavirüs salgınına karşı hijyen çalışmalarını sürdürüyor.Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebeti ile Seydişehir Belediyesi tarafından merkez ve kırsal mahallelerde bulunan camilere kişisel hijyene yönelik el dezenfektanları yerleştirildi. Camiler ve din görevlilerinin toplumdaki önemine değinen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Camilerimiz bir ibadet yeri olmanın yanı sıra toplumumuzu birleştirici özelliği ile insanın maneviyatını güçlendiren, moral veren yerlerdir. Camilerimiz, insanların ortak bir yerde buluştuğu, kardeşlik duyguların, hoşgörü anlayışının, birbirimize olan sevginin güçlendiği kutsal yerlerdir. Camiler, içerisinde başka hiçbir yerde bulamayacağımız çok özel bir huzur ve haz kaynağıdır. Camilerimizde normal hayat kısmi olarak devam ediyor. Bundan dolayı Seydişehir merkez ve dış mahallelerimizde bulunan tüm camilerimize dezenfektan montajımıza başladık. İnşallah en kısa sürede bu pandemiden kurtulmayı hedefliyoruz. Zengin fakir, amir memur, yaşlı genç herkesi bünyesinde toplayan, aynı safta omuz omuza hep birlikte ibadet ettiğimiz camilerimizde onurlu bir görev ifa eden din görevlilerimizin ve tüm İslam aleminin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlarım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.