Seydişehir'de lojmanlar bölgesi asfaltlanıyor

Seydişehir'de lojmanlar bölgesi asfaltlanıyor
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, Alaylar Mahallesi’nde bulunan lojmanlar bölgesinin yollarına sıcak asfalt döküyor.

Seydişehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile başlatılan asfaltlama çalışmasıyla ilçenin lojmanlar bölgesinde bulunan yollar sıcak asfalt ile yeniden yapılıyor. Uzun yıllardır bakımsız ve bozuk yolları kullanan lojmanlar bölgesi sakinleri Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi ortak çalışmaları ile uzun yıllar kullanabilecek kaliteli asfalt ile yeniden yapılmaya başlandı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, lojmanlar bölgesinin yollarının uzun süredir bakımsız bozuk olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyesi ile görüşmeler neticesinde kışa girmeden asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Kışın yağışlar ve don olayları ile Seydişehir'in ana caddelerinde meydana gelen bozulmaları kışa girmeden tamamlamaya çalışıyoruz. Konya'nın büyük bir çalışma sahası olmasına rağmen Seydişehir'de ikinci bir bölgede kaliteli sıcak asfalt çalışmalarını başlattık. Seydişehir'imize hayırlı olsun. Allah’ın izniyle Seydişehir’de tüm bozuk yolları yenileyeceğiz. Uludağ Caddesi’nin alt yapı çalışmalarını tamamladık. Allah izin verirse, hava şartları elverdiği takdirde sezon kapanmadan Uludağ Caddesi’nin sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını kısa süre içerisinde başlayıp bitireceğiz. Uludağ Caddesi için bakanlığa verdiğimiz projemiz kabul edildi. Caddenin masraflarını bu projeden sağlıyoruz. Hükümetimiz, Konya Büyükşehir Belediyemiz ve Seydişehir Belediyemiz hep birlikte el ele verip Seydişehir'imize hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.