Seydişehir'in mahallelerinde çalışmalar devam ediyor

Seydişehir'in mahallelerinde çalışmalar devam ediyor
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde yaptığı çalışmalara devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde yaptığı çalışmalara devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe geneli ve kırsal mahallelerde yol açma, altyapı, parke-bordür, tesviye, asfalt yama, park- bahçe çalışmalarını tüm mahallelere yayarak sürdürüyor. İhtiyaç olan bölgelerde sıcak-soğuk asfalt, kaldırım çalışması, kaldırım yenilemesi, yol açım ve yenileme çalışmaları yapan ekipler, Seydişehir halkının ihtiyaçlarına zamanında çözüm üreterek vatandaşın yaşamını kolaylaştırıyor.

mahallelerde-2.jpg

Belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ekiplerimiz ilçe merkezimiz ve kırsal mahallelerimizde yoğun çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ortakaraören, Taraşçı, Akçalar, Bostandere, Kavak, Bahçelievler, Anabağlar, Stad, Pınarbaşı Mahallemizde altyapı, parke-bordür çalışması Akçay Deresi, Atatürk Caddesi Etibank yolu güzergahında fidan ve süs bitkileri ekimi çalışması yapmaktadır. Yine farklı mahallelerde asfalt yama, sathi kaplama çalışmaları da aralıksız devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

mahallelerde-3.jpg

55 mahallemizin sorunları çözüme kavuşturuluyor

2014 yılından bu yana 55 mahallenin tamamında yürütülen çalışmalarla mahallelerin önemli bir sorununun kalmadığını ifade eden Başkan Tutal, “Büyükşehir yasasından sonra mahalle sayımız 55’e yükselmiş, birçok mahallemizde ise alt yapı ve üst yapı sorunları çözülmeyi bekliyordu. 2014 yılından buyana yürütmüş olduğumuz çalışmalar neticesinde mahallelerimizin yüzde 90 oranında sorunları çözüldü ve geriye ufak çaplı sorunlar kaldı. Bu sorunları da çözüme kavuşturmak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda bu sorunları da çözüme kavuşturarak hemşehrilerimize daha yaşanılabilir ve refah seviyesi yüksek yaşam alanları sunmuş olacağız. Ekiplerimiz tüm imkanlarını seferber ederek çalışıyor. 55 mahallemizde park, bahçe, yeni yol açma, yeşil alan, oyun parkı, sıcak asfalt, soğuk asfalt, parke taş döşeme çalışması kapsamında ekiplerimiz her mahallemizde talep ve istekleri yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu.

mahallelerde-4.jpg

mahallelerde-5.jpg

mahallelerde-6.jpg

mahallelerde-7.jpg

mahallelerde-8.jpg

mahallelerde-9.jpg

mahallelerde-10.jpg

mahallelerde-11.jpg

mahallelerde-12.jpg

mahallelerde-14.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.