Seydişehir’in projeleri Ankara’da istişare edildi

Seydişehir’in projeleri Ankara’da istişare edildi
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Ankara'da bir takım ziyaret gerçekleştirdiler.

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ankara’da Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Adalet Bakanlığını ziyaret ederek Seydişehir’in projelerini istişare ettiler.

İlk olarak Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Levent Özil’i ziyaret eden Kaymakam Pişkin ve Başkan Tutal, Seydişehir’de yapımı devam eden öğretmenevi projesinin tamamlanması, Seydişehir’deki okulların fiziki durumları ve ihtiyaçları ile Seydişehir’deki eğitim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

seydisehirin-1.jpg

Konya Milletvekili Selma Özboyacı ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret eden Kaymakam Pişkin ve Başkan Tutal, Seydişehir’e yapılması planlanan sportif yatırımlar ve eksikliklerini istişare ettiler.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez’i de ziyaret eden Kaymakam Pişkin ve Başkan Tutal, Kuğulu Tabiat Parkında devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmalarını ile Kuğulu Tabiat Parkı projesinin hayata geçirilmesi için eksikliklerinin giderilmesi ve çalışmaların hızlandırılması hususunda da istişarelerde bulundular.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece’yi de ziyaret eden Başkan Tutal, bölgemizin kalkındırılması hususunda Trüf Mantarı gibi alternatif ürünlerin üretilmesi ve meraların ıslah edilmesi hususunda istişarelerde bulundu.

seydisehirin-4.jpg

Son olarak Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yakup Moğol’u ziyaret eden Kaymakam Deniz Pişkin, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca ve Başkan Mehmet Tutal, Seydişehir’e yeni bir adliye binasının yapılması hususunda istişarelerde bulundular.

Seydişehir için önem taşıyan projelerin hayata geçirilmesi noktasında Ankara’da verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Tutal, “Seydişehirimizin projelerini ve ilçemizde yürüttüğümüz çalışmalarımızı Kaymakamımız Deniz Pişkin ile birlikte Ankara’da istişare ettik. Bugün ilgili bakanlıklarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz oldukça bereketli ve verimli geçti. İstişare ettiğimiz projelerimizi ve çalışmalarımızı inşallah yakın zamanda hayata geçireceğiz ve Seydişehirimize kazandıracağız. Bu vesileyle bizlerden desteğini esirgemeyen tüm Bakanlarımıza, Genel Müdürlerimize, Milletvekillerimize ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

seydisehirin-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.