Şeytanın bacağını kıralım

Şeytanın bacağını kıralım
Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray’ın konuğu olacak Konyaspor, şeytanın bacağını kırmak istiyor. Rakibini son 15 yılda hiç mağlup edemeyen yeşil-beyazlılar, yeni teknik patronu Sergen Yalçın ile çıkacağı ilk maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak amacı

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray’ın konuğu olacak. Rakibini son 15 yılda hiç mağlup edemeyen yeşil-beyazlılar, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın ile rakibi karşısında puan ya da puanlar almak istiyor. Yarın Türk Telekom Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

DÜDÜK MELER’DE

Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Serkan Tokat yapacak.

KONYA’DA 2 EKSİK

Konyaspor, deplasmanda oynanacak Galatasaray maçına stoperlerinden yoksun olarak çıkacak. Yeşil-beyazlılar kart cezalısı Ali Turan ve sakatlanarak sezonu kapatan Petar Filipvic’ten bu maçta faydalanamayacak. Öte yandan rakip Galatasaray’da ise herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor.

PUAN İÇİN GİDİYOR

Hafta başında teknik direktör değişimine giden ve Mehmet Özdilek’ten boşalan koltuğu Sergen Yalçın’a emanet eden Konyaspor, yarın oynanacak Galatasaray maçına tempolu bir şekilde hazırlandı. Konyaspor, telafisi olmayan haftalara girilen şu süreçte rakibinden puan ya da puanlar almak istiyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.