Sezer Organizasyon ile konseptini kendin belirle

Sezer Organizasyon ile konseptini kendin belirle
Konya’da organizasyon sektörüne yeni bir soluk getiren Sezer Organizasyon, yeni konseptleri ve modern organizasyonları ile başarılı işlere imza atıyor.

Konya’da organizasyon sektörüne yeni bir soluk getiren Sezer Organizasyon, yeni konseptleri ve modern organizasyonları ile başarılı işlere imza atıyor. Trio müzik eşliğinde elit organizasyonlara ev sahipliği yaptıklarını belirten Mustafa Sezer, “Kız isteme, söz, nişan gibi organizasyonlarda çiftlerimiz konseptlerini kendi belirliyor” dedi.

5 yılı aşkın süredir organizasyon sektöründe faaliyet gösteren Sezer Organizasyon, hizmete açtığı 2. şubesi ile toplamda 800 kişiye kadar hizmet verebiliyor. İsteme merasimi, söz ve nişan gibi organizasyonlar hakkında bilgi veren Sezer Organizasyon Firma Sahibi Mustafa Sezer, “Kapalı alanı 200, açık alanı 600 kişilik olan 2. şubemizi hizmete açtık. Kapalı alanımızda genelde söz ve nişan organizasyonlarımızı yapıyoruz. İsteme merasimleri için hazırlanmış bir mekân. Açık alanımız da ise genellikle trio müzik kullanabileceğimiz elit organizasyonların yer alacağı bir yer. Mekânımızda masa örtüsünden suplasına, şamdanından konseptine kadar sabit hiçbir şey yer almıyor. Her iki mekânımızda da çiftlerimiz istediği gibi organizasyonlarını dizayn edebiliyorlar. Kaliteli ve lezzetli ürünler kullanıyoruz. İsteyenlere ızgara, isteyenlere yemek, isteyenlere de klasik Konya mutfağımızın düğün pilavını veya pastalı programlarımızı ayarlayabiliyoruz. Yeni yerimiz de Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil girişinin çaprazında kalıyor” diye konuştu.

1.jpg

29.jpg

‘YENİLİKÇİ BİR FİRMAYIZ’

Organizasyon sektöründe yenilikleri takip ederek sürekli yeni konseptleri getirmeye çalıştıklarını aktaran Sezer, “Özellikle Konya’da sürekli kullanılan konseptlerin dışına çıkmaya çalışıyoruz. Bizlere hitap eden ve bizlerin hitap ettiği bir portföy var. Onlara doğru devam ediyoruz. Yenilikçi bir firmayız, özellikle genç nesle hitap ediyoruz. Buraya gelen misafirlerimiz ilk başta söz ve nişan olarak geliyor. Zaten düğünün başlangıcı söz ve nişandan başlar. Söz, nişan daha sonrasında kına ve düğün gibi A’dan Z’ye hepsini biz buradan çıkartıyoruz. Hatta düğününü yaptığımız çoğu müşterinin çocukları olduğu zaman Baby Shower’ını ve doğum gününü de biz yapıyoruz. Müşteri memnuniyetini olabildiğince yüzde 100’de tutmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

8.jpeg

20.jpg

3.jpg

HAYALLERİNİZDE KALMASIN

Hayallerinizde kalmasın sloganı ile her hayale karşılık verdiklerini aktaran Sezer, “Farklı olduğumuz ve olmayan şeyleri yaptığımız için misafirlerimiz bizi tercih ediyor. Bizim ‘yok’ deme gibi bir alışkanlığımız yok. Misafirimiz ne istiyorsa hayata geçirebiliyoruz. Misafirimiz firmamıza geldiğinde sıradan basit herkese kullandığımız bir konsepti önermiyoruz. Öncelikle burada müşterinin zevkini ön plana çıkartıyoruz. Müşteri hangi rengi istiyor ve nasıl bir konsept istiyorsa onları hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı. Yiğit Berkay Çopur

2.jpg

1.jpeg

3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.