SGK borç yapılandırmasında son tarih: 30 Eylül

SGK borç yapılandırmasında son tarih: 30 Eylül
Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 7326 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için başvuru süresinin..

Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 7326 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için başvuru süresinin 30 Eylül’ de sona ereceğini belirterek, kaçırılmaması gereken fırsatlara dikkat çekti. İl Müdürü Yavuz, borçların yapılandırılmasıyla Kanun gereği uygulanan gecikme zammı ve cezası yerine Yİ-ÜFE’ye göre güncellenen borcun peşin veya iki ayda bir taksitler halinde ödenebildiğini hatırlattı. Yavuz, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle Sosyal Güvenlik Merkezlerinde yaşanılacak yoğunluğun meydana getirebileceği olumsuzluklara mahal vermemek adına online başvuruya öncelik verilmesini ve müracaatların son güne bırakılmaması çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.