Sıcak Hava Satışları Olumsuz Etkiledi

Sıcak Hava Satışları Olumsuz Etkiledi
Yeni tip korona virüsün (Kovid-19) getirdiği olumsuzluklara bu yıl kış mevsiminde havaların sıcak gitmesi de eklenince Konya’da kıyafet satışı yapan mağaza ve esnaflara ilgi ve talep beklentilerin altında kaldı.

Yeni tip korona virüsün (Kovid-19) getirdiği olumsuzluklara bu yıl kış mevsiminde havaların sıcak gitmesi de eklenince Konya’da kıyafet satışı yapan mağaza ve esnaflara ilgi ve talep beklentilerin altında kaldı. Zafer alanında kadın giyim üzerine faaliyet gösteren mağaza çalışanı Kübra Parlak, havaların sıcak ve yağış olmadan gitmesinin satışlarını olumsuz etkilediğini ifade etti.

KARA YAĞIŞI TALEBİ ARTIRDI

Geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı ardından kendini gösteren soğuk havayla birlikte kışlık kıyafetlerde artış yaşandığını ifade eden Parlak, ancak genel anlamda, pandeminin de etkisiyle, yaptıkları indirimlere karşın satışların istenilen ölçüde olmadığını söyledi. Kübra Parlak, vatandaşların kıyafet alışverişi tercihinde ilk sırada “kalite”nin geldiğini sözlerine ekledi. (PUSULA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.