Şiddetle mücadele planı yürürlükte

Şiddetle mücadele  planı yürürlükte
Konya Valisi Vahdettin Özkan başkanlığında gerçekleştirilen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısında karara bağlanarak yürürlüğe girdi.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV. Ulusal Eylem Planı'nın ülke genelinde etkin uygulanabilmesi amacıyla, 2022-2025 dönemini kapsayan Konya İl Eylem Planı, 6284 Sayılı “Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezleri Yönetmeliği” kapsamında, Konya Valisi Vahdettin Özkan başkanlığında gerçekleştirilen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısında karara bağlanarak yürürlüğe girdi. Konya Valiliği tarafından ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen yazıda, planda yer alan faaliyetlerin planlaması ve gerçekleştirilmesinde gerekli hassasiyetin gösterilmesi istendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.