Sıkışan Özgür Özel, Atatürk'ün arkasına sığındı!

Sıkışan Özgür Özel, Atatürk'ün arkasına sığındı!
"Sıkışınca; milli mücadeleden, Atatürk'ten falan bahsederek alkış alarak ilerlenemez" diyen CHP Genel Balşkanı Özel'in son grup toplantısındaki sözleri içinde bulunduğu sıkışmışlığın bir göstergesi olarak yorumlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM'deki grup toplantısında, “Atatürk sizden partisini iktidar yapmanızı bekliyor. Atatürk; Sinop’a gidin, Erzurum’da çalışın, Tekirdağ’ı kazanın, İstanbul’u kaybetmeyin, İzmir’de rekor kırın, Bilecik’i sakın ha tekrar geri alın diyor.” sözleri gündem olmuştu.

SIKIŞINCA, KENDİ İFADESİYLE, ATATÜRK'ÜN ARKASINA SIĞINDI

Özgür Özel'in daha önce CHP ile ilgili söylediği, "En kolay alkışın Atatürk denilerek alındığı bir partinin siyaset üretme pratiğinde sorun var kardeşim" sözlerini hatırlattı.

"SIKIŞINCA; ATATÜRK'TEN BAHSEDEREK İLERLENEMEZ"

Söz konusu konuşmasında "Sıkışınca; milli mücadeleden, Atatürk'ten falan bahsederek alkış alarak ilerlenemez" diyen Özgür Özel'in son grup toplantısında Atatrük'ün arkasına sığınması, kendi ifadesiyle yerel seçimler öncesi içinde bulunduğu sıkışmışlığın bir göstergesi olarak yorumlandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.