"Şimdi Yaraları Sarma Zamanı Kampanyası"

"Şimdi Yaraları Sarma Zamanı Kampanyası"
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca başlatılan kampanya kapsamında Şırnak'a ulaşan yardımlar dağıtılıyor

ŞIRNAK (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca, Bayırbucak Türkmenleri, terör saldırılarında yaşamını yitiren şehitlerin yakınları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki PKK tarafından mağdur edilen ailelere yönelik başlatılan Şimdi Yaraları Sarma Zamanı Kampanyasıyla toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Müftülük yetkilileri tarafından teslim alınan yardım malzemeleri, terör mağduru vatandaşlar ile şehit yakınlarına dağıtılıyor.

Şırnak Müftü Yardımcısı Mehmet Fatih Öztürk, yaptığı açıklamada, il geneline tırlarla gönderilen 40 bin gıda kolisi ve battaniyenin ellerine ulaştığını söyledi.

İlgililerin belirlediği ailelere yardımların ulaştırıldığını anlatan Öztürk "Kente toplam 10 tır yardım malzemesi gelecek. Bazı araçlar şu an yolda, bazıları ise teslim alındı. Tüm yardım malzemelerini ihtiyaç sahipleri ulaştıracağız" diye konuştu.

Terör mağdurlarından A.A (47) ise Cizre'deki terör saldırıları nedeniyle evlerini terk edip akrabalarının yanına yerleşmek zorunda kaldıklarını belirterek, yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.