Sinacı: ASKON Konya, yeni döneme daha güçlü girecek

Sinacı: ASKON Konya, yeni döneme daha güçlü girecek
ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, görev süresi boyunca yaptıkları çalışmalarını ve yeni dönem hedeflerini değerlendirdi. Göreve geldikleri günden bu yana önemli çalışmalar yaptıklarını dile getiren..

ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, görev süresi boyunca yaptıkları çalışmalarını ve yeni dönem hedeflerini değerlendirdi.  Göreve geldikleri günden bu yana önemli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Sinacı, Küresel Covid-19 Pandemisi’ne rağmen verimli bir dönem geçirdiklerini ifade etti.  Başkan Sinacı, “Göreve geldiğimiz andan bu yana 2020 yılının ilk çeyreğini etkinliklerle yoğun geçirdik. Konferans, yurt dışı alım heyeti kabulleri, ziyaretler ve üyelerle diyalog geliştirme gibi birçok çalışma yaptık. Pandeminin ülkemizde yayılması ile biz de şube olarak tedbirlerimiz aldık. Ama çalışmalarımıza ara vermedik. Online etkinlikler yaptık. Yine maske krizinin olduğu dönemde 100 bin maske tedarik ederek, özelde ve kamuda çalışan sağlık çalışanlarına dağıttık. Sel ve deprem felaketi yaşayan illerimize ayni ve nakdi yardım çalışmalarını yürüttük. Gel al hizmeti veren restoran ve kafelere destek amacıyla üyelerimizi yönlendirdik.  ‘Çocuklar Üşümesin’ kampanyamızı 2021’de de devam ettik. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tespit ettiği binlerce dar gelirli yüzlerce öğrenciye, mont, kazak, pantolon ve ayakkabıdan oluşan giyim setlerini teslim ettik. ASKON Konya olarak mihmandarlığını yaptığımız Çumra OSB’ye yatırımcı çekme ve OSB alanını genişletme noktasında çalışmalar yürüttük. Sonuçlarını alıyoruz” dedi.

GÜÇLÜ YÖNETİM İLE YENİ DÖNEME GİRECEĞİZ

Konya’da taşınabilir enerji tesisi kurulması için fizibilite raporu oluşturarak, MEVKA ile çok önemli bir projeye imza attıklarını ve Konya’da ihracatın daha da artması için çalışmalar yürüttüklerini bu kapsamda üyelerimizi Moldova'ya iş görüşmelerine gönderdiklerini, ifade eden Sinacı, Genel Kurul’a güçlü bir yönetim ile gireceklerini dile getirerek, “24 Haziran’da genel kurulumuzu yapacağımız. Mevcut yönetimden çok kıymetli isimler ve Konya sanayisine katkı sunan yeni işadamlarımız da bizimle birlikte olacak. Altın çağına doğru adım adım yürüyen Konya ekonomisine biz de yapacağımız çalışmalar, geliştireceğimiz projeler ile katkı sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.