Sınava yetişmek isteyen öğrenci, kazada hayatını kaybetti

Sınava yetişmek isteyen öğrenci, kazada hayatını kaybetti
Gaziantep’in Karkamış ilçesinde YKS’ye yetişmeye çalışan 2 öğrencinin içinde bulunduğu otomobil TIR’la çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Fatih İnal kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, Ahmet İnal'ın tedavisi ise sürüyor

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde sınava yetişmeye çalışan 2 gencin bulunduğu otomobil, kavşakta TIR’la çarpıştı. Kazada ağır yaralanan 2 öğrenciden biri, kaldırıldığı hastanede can verdi.

sinava-yetismek-isteyen-ogrenci-kazada-can-verdi-1.jpg

SINAVA GİDEN YOLDA FECİ KAZA

Kaza, sabah saatlerinde Karkamış ilçesi kırsal Soylu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Fatih İnal (19) idaresindeki 34 RN 5735 plakalı otomobil, kavşakta Ahmet A. idaresindeki TIR’la çarpıştı. Feci kazada, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) TYT oturumuna yetişmek için Nizip ilçesine gittikleri öğrenilen ve akraba olan otomobil sürücüsü Fatih İnal ile Ahmet İnal (19) yaralandı.

sinava-yetismek-isteyen-ogrenci-kazada-can-verdi-2.jpg

GENÇLERDEN BİRİ KURTARILAMADI, DİĞERİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan sürücü Fatih İnal, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı Ahmet İnal'ın tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi. Hayatını kaybeden Fatih İnal'ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.