Şırnak'taki terör operasyonu

Şırnak'taki terör operasyonu
Şırnak Valisi Ali İhsan Su, operasyon bölgesinde oluşturulan geçici güvenlik noktalarındaki emniyet mensuplarına moral ziyaretinde bulundu- Vali Su:- "Güvenlik güçlerimizin morali yüksek, operasyon büyük bir kararlılıkla sürüyor. TSK, emniyet güçlerimiz v

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Ali İhsan Su, operasyon bölgelerinde oluşturulan geçici güvenlik noktalarındaki emniyet mensuplarını ziyaret ederek, "Güvenlik güçlerimizin morali yüksek, operasyon büyük bir kararlılıkla sürüyor. TSK, emniyet güçlerimiz ve korucularımız iş birliği içinde çalışıyor. Kısa süre içinde operasyonun başarıyla tamamlanması tek dileğimiz." dedi.

Şırnak'ta, PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından, güvenlik güçlerince 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu" sürüyor.

Vali Ali İhsan Su, Emniyet Müdürü Celal Sel ile operasyon bölgesinde oluşturulan geçici güvenlik noktalarındaki emniyet mensuplarına moral ziyaretinde bulundu.

Emniyet mensupları ile sohbet ederek, taleplerini dinleyen Vali Su, güvenlik güçlerinin operasyonu büyük bir kararlılıkla sürdürdüğünü belirtti.

Halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için güvenlik güçlerinin canlarını hiçe sayarak fedakarca görev yaptığını ifade eden Vali Su, "Güvenlik güçlerimizin morali yüksek, operasyon büyük bir kararlılıkla sürüyor. TSK, emniyet güçlerimiz ve korucularımız iş birliği içinde çalışıyor. Kısa süre içinde operasyonun başarıyla tamamlanması tek dileğimiz. Her birine bu kutsal görevlerinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Vali Su ve beraberindekiler daha sonra bölgeden ayrıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.