Şırnak'taki terör saldırısı

Şırnak'taki terör saldırısı
PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Eker'in Mersin'deki babaevinde yas var

MERSİN (AA) - Şırnak'taki operasyonda el yapımı patlayıcının teröristler tarafından infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker'in Mersin'deki babaevine acı haber ulaştırıldı.

Eker'in merkez Toroslar ilçesi Tozkoparan Mahallesi 87109 Sokak'taki babaevine giden askeri yetkililer, acı haberi babası Hasan ile annesi Aynur Eker'e verdi.

Eker'in şehit olduğu haberini alan yakınları taziyeye gelirken, eve Türk bayrağı asıldı.

Bu arada, şehidin eşi Seçil Eker'in ise Ankara'da olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Eker ile eşinin beraber kullandığı sosyal medya hesabında "De ki 'Ey kafirler yenileceksiniz ve toplanıp cehenneme sürüleceksiniz" şeklindeki ayeti paylaştıkları görüldü.

Şırnak'taki operasyonda el yapımı patlayıcının teröristler tarafından infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit düşmüş, 4 güvenlik görevlisi yaralanmıştı.

Şırnak'taki terör saldırısı

Şırnak'taki terör saldırısı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.