Skal Konya Kulübü iftarda buluşturdu

Skal Konya Kulübü iftarda buluşturdu
 Editör
Skal Konya Kulübü tarafından Ramada Plaza by Wyndham ev sahipliğinde iftar programı düzenlendi.

İftar Programına Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar, Konya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Yünden, Konya Büyükşehir Belediyesi Tanıtım Şube Müdürü Süleyman Sayan ve Konya Skal Kulübü üyeleri katıldı.

skal-konya-2.jpg

İftar yemeğinde söz alan Turizm İl Müdürü Abdüssettar Yarar, Konya Büyükşehir Belediyesi Tanıtım Şube Müdürü Süleyman Sayan ve Konya Skal Kulübü Başkanı Fatih İşkin Konya’nın Türkiye’de ve uluslararası turizm platformlarında örnek gösterilecek bir şehir olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Konya’nın gerekli tarihi ve kültürel zenginliğe sahip olduğunun altını çizdiler. Konya’nın Mevlânâ, Çatalhöyük, Sille gibi bir çok tarihi ve kültürel mirasları olmasının yanısıra, Şeb-i Arısu, Mistik Müzik Festivali, Bin Ses Bir Nefes Tiyatro Festivallerinin de uluslararası tanıtımlarda önemli rol oynadığını belirttiler. Konya’nın tanıtımını turizm il müdürlüğü, büyükşehir belediyesi ve tüm turizm paydaşları ile beraber elele vererek daha da ileriye götüreceklerini söylediler.

img-3895-1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.