Son 180 dakika

Son 180 dakika
Amatör Küme Süper Grup’ta ertelenen Emirgazi Belediye-Bozkır GB maçı dışında 20. hafta müsabakaları tamamlandı

HABER: Mustafa Erdoğdu

Amatör Küme Süper Grup’ta ertelenen Emirgazi Belediye-Bozkır GB maçı dışında 20. hafta müsabakaları tamamlandı. Ereğlispor, cezası nedeniyle 2 Nolu Saha’da oynanan maçta Ç. Çumra Belediyespor’u 2-1’lik skorla mağlup edip puanını 50’ye yükseltti ve şampiyonluk yolunda bir adım daha attı. Liderin takipçisi Karapınar Belediyespor ise Beyşehir deplasmanında 3 puanı 2-1’lik sonuçla aldı.

Ligde küme düşme hattında da büyük çekişme yaşanırken, Y. Emirgazi’nin ardından küme düşecek iki takım son iki maçın ardından belli olacak. Kadınhanı Belediyespor’un bu hafta kazanması ligde kalma barajını yukarı çekerken, Ilgın Belediye ve Muhasebe Gençler ile birlikte bu takımlara göre daha rahat olan Anadolu Derespor, Beyşehir Belediyespor ve Ç. Çumra için de düşme tehlikesi belirdi.

Ligde son iki haftanın maçları şöyle: 21. HAFTA: Ilgın Belediye-Beyşehir Belediye, Karapınar Bld-Kadınhanı Belediye, Muhasebe-Y. Emirgazi, Bozkır GB-Ereğlispor, Ç. Çumra-And. Dere, Selçukspor-İhsaniye GB.  22. HAFTA: Selçukspor-Ç.Çumra, And. Dere-Bozkır GB, Ereğlispor-Muhasebe, Y. Emirgazi-Karapınar, Kadınhanı-Ilgın, Beyşehir Bld.-İhsaniye GB.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.