Sosyal medyada paylaştığı fotoğraf nedeniyle işten çıkarıldığı iddiası

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraf nedeniyle işten çıkarıldığı iddiası
MASKİ'deki görevine son verilen Kavukçu:- "Numan Bey veya herhangi bir devlet adamı da gelse yine ağırlar, çay ikram ederim"- "Çıkışın verildi denildiği zaman çok üzüldüm. İki yıl çalışmıştım. Kapıda hüngür hüngür ağladım"- "Olay duyulduğu andan itibaren

MANİSA (AA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u evinde ağırlarken çektiği fotoğrafı sosyal medyada paylaştıktan sonra Manisa Su ve Kanalizasyon İşlerindeki (MASKİ) görevine son verilen Remziye Kavukçu, "Numan Bey veya herhangi bir devlet adamı gelse yine ağırlar, çay ikram ederim." dedi.

Kavukçu, 2 yıl çalıştığı MASKİ'den çıkarılmasına ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un 476. Uluslararası Mesir Macunu Festivali'ne katılmak için kente geldiğini belirten Kavukçu, eşi Ercan Kavukçu ile evlerinin balkonundan çay davetinde bulundukları Kurtulmuş'un davete icabet ettiğini anlattı.

Hatıra olsun diye ailece fotoğraf çektirdiklerini aktaran Kavukçu, "Sayın Kurtulmuş evimize geldiği için çok gurur duymuştuk. Bizim herkese kapımız açıktır. Bir fotoğrafın bu aşamaya kadar geleceğini hiç düşünmemiştim. O fotoğraf işimden çıkışıma sebep oldu. İş yerinde sevilen bir insandım. Ama sorarsanız 'pişman mıyım' diye asla pişman değilim." ifadesini kullandı.

İşten çıkarılmasına çok üzüldüğünü aktaran Kavukçu, şunları kaydetti:

"İşten çıkışın verildi denildiği zaman çok üzüldüm. 2 yıl çalışmıştım. Kapıda hüngür hüngür ağladım. Olay duyulduğu andan itibaren Sayın Numan Kurtulmuş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ bizimle çok ilgilendi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Numan Bey veya herhangi bir devlet adamı da gelse yine ağırlar, çay ikram ederim."

Öte yandan Kavukçu çifti, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ'ın girişimleriyle Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde işe başlatılması için yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi almak için il müdürlüğünü ziyaret etti.

Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, bakanlık ile görüşmelerin sürdüğünü, Kavukçu'nun işlemlerinin tamamlanmasının ardından müdürlük bünyesinde işe başlayacağını bildirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.