Suriye'de Askeri Noktaya 5 Füze İle Saldırdı

Suriye'de Askeri Noktaya 5 Füze İle Saldırdı
İsrail ordusunun, Suriye'nin denetimindeki Golan Tepesi'nde yer alan bir askeri noktaya 5 füzeyle saldırdığı bildirildi.

Muhalif Golan ve Kuneytra haber merkezi sorumlusu Esad el-Colan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail ordusunun Golan Tepesi'nde Suriye ordusuna ait bir askeri noktaya 5 füzeyle saldırdığını söyledi.

İsrail ordusuna ait savaş uçaklarının Golan Tepesi'ndeki Kuneytra çevresinde birçok yeri bombaladığını ifade eden Colan, saldırı bölgelerinden alev ve dumanların yükseldiğini kaydetti.

Saldırıların akşam saatlerinde meydana geldiğine değinen Colan, bölgede büyük bir sessizliğin olduğunu ve Suriye ordusuna ait savaş uçakları ile helikopterlerin gün boyunca muhaliflerin denetimindeki yerleri bombaladığını aktardı.

İsrail'in saldırdığı bölgelere çok sayıda ambulansın gittiğini dile getiren Colan, ölen ve yaralananların olup olmadığıyla ilgili bilgi vermedi.

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Golan Tepeleri'ne yapılan füze saldırısına misilleme olarak Suriye rejimine ait askeri bir hedefin 3 füzeyle vurulduğu belirtilmişti.

Bu arada, söz konusu saldırıya ilişkin Suriye rejiminden henüz bir açıklama gelmedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.