Suşehri'den kısa kısa

Suşehri'den kısa kısa
Suşehri Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında, toplu iş sözleşmesi imzalandı

SİVAS (AA) - Suşehri Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında, toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamada, Suşehri Belediyesinde görevli işçilerin haklarının iyileştirilmesini sağlayan toplu iş sözleşmesine, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve Hizmet-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek'in imza attığı kaydedildi.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, yaptığı açıklamada, "Anlaşmanın belediyemize ve işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu tür anlaşmalara hem kurumsal, hem de çalışanlar açısından bakmak lazım. Çalışanlarımızın gelirlerinin artmasını istiyoruz. Ama kurumsal olarak da gelir gider dengesini korumak zorundayız. Bu bakımdan iki tarafın da memnun olduğu bir anlaşmaya imza attığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Sendika Başkanı Şimşek ise, şunları kaydetti:

"Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’e ve komisyona teşekkür ederim. Enflasyonun altında kalmayan iyi bir sözleşmeye imza attık. Belediye işçisi olan çalışanlarımıza hayırlı olsun."


- Giresun Orman Bölge Müdürü Pir, Suşehri’nde

Giresun Orman Bölge müdürü Celal Pir, Suşehri ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamada, Giresun Orman Bölge Müdürü Pir, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret ettiği kaydedildi.

Orman Bölge Müdürü Pir, ziyarette, ağaçlandırma sezonunun başlamasıyla Suşehri ve bölgesinde yapılacak ağaçlandırma çalışmalarının tespitini yaptıklarını belirtti.

Suşehri ilçesinde ağaçlandırma şefliği kuruluş çalışmalarını yerinde incelediklerini de aktaran Pir, "İlçede bulunan Suşehri Orman İşletme Şefliği binasının fiziki yapısının iyileştirilmesi ile ilgili çalışmaları gördük. Mesire alanlarıyla ilgili de Suşehri belediye başkanı Fazlı Yüksel beyle bilgi alışverişinde bulunduk. Bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Yüksel, şunları kaydetti:

"Giresun orman bölge müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Koyulhisar Orman işletme Müdürlüğümüz ve Suşehri orman şefliği ile sürekli istişare halindeyiz. Orman müdürlüğümüz İlçemizde ve bölgemizde taktire şayan işler yaptı. Bu çalışmalardan dolayı kendilerine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum."

Suşehri'den kısa kısa

Suşehri'den kısa kısa

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.