Talentern ile MEDAŞ'ta kariyer fırsatı

Talentern ile MEDAŞ'ta kariyer fırsatı
 Editör
MEDAŞ, genç yetenekleri keşfetmek ve onlara sektörel deneyim kazandırmak amacıyla başlattığı "Talentern" programının 3. dönemine başladı.

MEDAŞ, genç yetenekleri keşfetmek ve onlara sektörel deneyim kazandırmak amacıyla programlar düzenliyor.

Hizmet verdiği bölgedeki üniversiteler ile iş birliği ile ilerleyerek elektrik, elektrik elektronik ve bilgisayar mühendisliği öğrencileri iş dünyasını deneyimleme fırsatını yakalıyor ve istihdam edilerek kariyerlerine adım atıyorlar.

Talentern programı, MEDAŞ'ın geleceğin liderleri ve uzmanları için bir platform olma misyonunu taşıyor. Elektrik dağıtımı ve enerji sektöründe kariyer hedefleyen öğrenciler, mezuniyet öncesinde sektördeki pratik bilgi ve becerileri geliştirme imkanı buluyor. Program kapsamında, öğrenciler alanlarında uzman mentorlar eşliğinde gerçek projelerde çalışarak teorik bilgilerini pratik uygulamalara dönüştürme şansı elde ediyor.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Talentern programı, genç yeteneklere sektörde istihdam fırsatları sunarak nitelikli eğitim ve kariyer gelişimine katkıda bulunurken, MEDAŞ'ın büyüme ve yenilikçi yaklaşımlarını destekleyerek şirketin sürdürülebilirlik vizyonuna hizmet etmekte. Bu program, geleceğe yönelik güçlü bir temel oluşturarak sürdürülebilir bir işgücünün yetişmesine katkı sağlıyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.