Taner Yıldız'dan tabut en son yeni açıklaması

Taner Yıldız'dan tabut en son yeni açıklaması
Taner Yıldız "Bizim her türlü olasılığı göz önünde bulundurmamız gerek fakat her türlü."

Enerji ve Elbette Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan Ermenek’teki maden faciasına ait açıklayıcı bilgi verdi .

Taner Yıldız “ Şimdi toplam 10, 12 bin ton suyun 4′te 3′ü alınmış durumda. 4′te 1′i kaldı orada. Yani 2 bin 500 ton civarında bir su kaldı. İçinde tabi çamur var. Suyun 4′te 3′ü alındıktan akabinde bize 300 metrelik bir faaliyet alanı açıldı, muhtemel bir işçi kardeşimiz varsa ona ulaşmak açısından. Şu saat itibarıyla herhangi bir işçi kardeşimize ulaşılamadı.” diye belirtti .

Bir gazetecinin “Bugün bir gelişme olabilir mi?” şeklindeki sorusuna Yıldız “Bir sonraki adımlarla ilgili ne zaman ne de iş hususunda herhangi bir taahhütte bulunmak istemiyoruz. Zira gerçekçi olmayan noktalar yükselebilir .” olacak şekilde cevap verdi.

TABUT SORUSUNU DA YANITLADI

Bölgeye getirilen tabutlara ait bir soruya ise  “Biz her türlü olasılığı göz önünde bulundurmamız gerek fakat her türlü. Bununla ilgili Adli Tıp Kurumu, Sağlık Bakanlığı ve Ermenek Devlet Hastanesi ile alakalı her türlü olasılığı göz önünde bulundurmamız gerek . Ne yazık ki böyle bir güçlü ihtimal var. Bunu görmezlikten gelemeyiz. Ama ben o tabut fotoğraflarının yayınlanmış olmasını basın açısından doğru bulmadığımı sizlerle paylaşmak isterim.” diye belirtti.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.