Tansiyon hastası yaşlı adam, 4 saat sonra hastaneye ulaştırıldı

Tansiyon hastası yaşlı adam, 4 saat sonra hastaneye ulaştırıldı
Halkapınar'da kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan mahallede mahsur kalan yüksek tansiyon hastası bir kişi, 4 saat süren çalışma sonunda hastaneye ulaştırıldı

Halkapınar ilçesinde kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan mahallede mahsur kalan yüksek tansiyon hastası bir kişi, 4 saat süren çalışma sonunda hastaneye ulaştırıldı

AA muhabirinin edindiği bilgilere göre, ilçeye bağlı Yassıkaya Mahallesinde rahatsızlanan tansiyon hastası Ömer Ünver'in (60) yakınları gece 112 sağlık ekiplerinden yardım istedi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle 1865 metre rakımlı mahalleye çıkamayan sağlık ekipleri, Halkapınar İlçe Jandarma Komutanlığına durumu bildirdi.

Konya Büyük Şehir Belediyesine ait dozerin açtığı yoldan köye ulaşan jandarma ve sağlık ekipleri, 4 saat süren çalışma sonunda hastayı Ereğli Devlet Hastanesine getirdi. Ünver'in, tedavisi sürüyor.

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yol açma ve temizleme çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Seydifakılı Mahallesi haricinde kapalı yolun bulunmadığını ifade eden Vardar, "Kayasaray, Delimahmutlu, Yassıkaya  mahallelerimizde kar kalınlığı 60 santimetreyi geçti. Seydifakılı Mahallesi'nde 50 santimetre olan kar kalınlığı, ilçe merkezinde 40 santimetre civarına ulaştı'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.