Taraftarlar tamam sıra futbolcularda

Taraftarlar tamam sıra futbolcularda
Yeni sezon öncesi 30 bin kombine satışıyla ligde şu ana kadar en çok kombine satışını gerçekleştiren Atiker Konyaspor’da taraftarla üzerine düşen görevi yaptı.

Yeşil-beyazlı taraftarla kombine rekoruyla takımının yanında olduğunu gösterirken, beklenti geçen sezon elde edilen başarının en azından yinelenmesi

Spor Toto Süper Lig’de taraftar desteğini en güçlü şekilde hisseden Atiker Konyaspor, yeni sezon itibariyle yeniden taraftarlarına kavuşacak. Yeni stadyumuyla birlikte fark yaratan yeşil-beyazlı taraftarlar, ligin başlaması için artık gün sayıyor. Konyaporlu taraftarlar, üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaparak yeni sezon öncesi kombinelerini aldı. Satılan rekor kombinelerin ardından gözler üç kulvarda mücadele edecek takıma çevrildi. 
REKOR KIRILDI
Yaklaşık bir aylık süreçte kombinelere yoğun ilgi gösteren yeşil-beyazlı taraftarlar, lig öncesi rekoru kırmış durumda. Yapılan son açıklamaya göre, Atiker Konyaspor’un yaklaşık 30 bin kombine satışı gerçekleştirdiği duyuruldu. Türkiye’de en çok kombine kart satışını gerçekleştiren kulüp olan yeşil-beyazlılar, yeni sezon öncesi yeniden taraftar rekorunu kırmayı hedefliyor. Diğer yandan Atiker Konyaspor, sattığı 30 bin kombine ile kulüp tarihinde de rekor kırdı. 
BEKLENTİ YÜKSELDİ
Geçtiğimiz sezon taraftarlarıyla tüm Türkiye’ye örnek olan Konyaspor, yeni sezonda da bu özelliğini sürdürmek istiyor. Gerek takımın yakaladığı başarıda gerekse taraftarların her iç saha maçında takımlarını yalnız bırakmamaları bu başarıda en büyük etken olarak gösteriliyor. Temsilcimiz, aynı başarıyı taraftarlarıyla yeniden yakalamayı hedefliyor. Yeni sezon için sabırsızlanan yeşil-beyazlı taraftarlar, bu sezonda destekleriyle beraber takımlarını üst sıralarda görmek için sabırsızlanıyor. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.