Tarihi Selimiye Dönercisi Kadınlar Pazarı’nda hizmette

Tarihi Selimiye Dönercisi Kadınlar Pazarı’nda hizmette
Kadınlar Pazarı çevresinde yaklaşık 3 ay önce hizmet vermeye başlayan Tarihi Selimiye Dönercisi, kaliteli ürün seçimi ile birlikte özel ev yapımı soslarıyla dönere lezzet katıyor.

Kadınlar Pazarı çevresinde yaklaşık 3 ay önce hizmet vermeye başlayan Tarihi Selimiye Dönercisi, kaliteli ürün seçimi ile birlikte özel ev yapımı soslarıyla dönere lezzet katıyor. Tarihi Selimiye Dönercisi İşletme Müdürü Ali Bey, “Kullandığımız her ürünün A kalite olmasına dikkat ediyoruz” dedi.

c1.jpg

Tarihi Selimiye Dönercisi İşletme Müdürü Ali Bey, Önceliğimiz temizlik ve hijyen. Temizlik ve hijyenden sonra kaliteli ürün ve işçilikle lezzetli ürünler sunabilirsiniz. Çevremizde yaklaşık 8 dönerci var. Bu dönerciler içerisinde de yaptığımız soslar ile farklı bir lezzet olsun diye işletmemizi açtık. Tabi her şeyden önemlisi hijyen. Sabah dükkanımızı açtığımızda bile öğlene kadar dükkanımızı temizleriz. Ustamız döneri hazırladıktan sonra öğleden önce dönerlerimizi takar. Lezzetten yana da hiçbir sıkıntımız yok. Kendi yaptığımız özel soslar ile etlerimizi marina ediyoruz. Kullandığımız etleri de Konya’da sık tercih edilen kasaptan temin ediyoruz. Kısacası A’dan Z’ye dükkânımızda hizmete sunduğumuz ya da kullandığımız her ürünün A kalite olmasına dikkat ediyoruz” diye konuştu.

c2.jpg

SOSLARIMIZ EV YAPIMI ÖZEL SOSLAR

Ev yapımı yoğurt ve acı sos ile dönere farklı bir lezzet kattıklarını aktaran Ali Bey, “Kullandığımız ürünün hepsi doğal olarak ev yapımı kullanıyoruz. Bu soslarımızla da ete lezzet katıyoruz. Döner her yerde var. Ancak hem hijyenik, hem kaliteli hem de lezzetli ürün noktasında vatandaşlarımızın Tarihi Selimiye Dönercisi’ne uğramalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

c4.jpgc3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.