Tarım kalemiz, buğday mermimiz gibidir

Tarım kalemiz, buğday mermimiz gibidir
MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Güzide Çipan, hasat alanlarında hasat yapan çiftçileri ziyaret etmeye devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Güzide Çipan, hasat alanlarında hasat yapan çiftçileri ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretler esnasında biçerdöver kullanarak hasada yardım eden Çipan, “Tarım kalemiz, buğday mermimiz gibidir ”dedi. Son olarak Yukarı Pınarbaşı köyünde hasada katılan MHP MYK üyesi Güzide Çipan, çiftçilerle sohbet ederek, “ Bizler milletimize, devletimize adanmış Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarıyız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyden başlayarak, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey başta olmak üzere bütün teşkilat mensuplarımız ömrünü ve canını Vatan, Millet, Devlet davasına adamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin en önemli fikri dayanağı dokuz ışık doktrinidir. Dokuz ışık doktrinin önemli bir parçası da köycülüktür” dedi.

milliyetci-4.jpeg

“YANİ KÖYÜMÜZ VE KÖYLÜMÜZ

BİZİM ÜLKÜMÜZDÜR, DAVAMIZDIR”

Köylümüz, milletimizin efendisidir. Bizler de milletimizin temel dayanaklarından birisi olan köylülerimizin her daim yanındayız” dedi. Bizim de emeğimiz geçsin diyerek bir müddet, biçerdöver kullanan Çipan, “Ben Yörük kızıyım, traktör de sürerim, kara saban da sürer toprağı ekerim. Biçerdöver de kullanırım gerekirse elime orağı, tırpanı alıp hasat da ederim. Aynı tırpanla bu yazıyı yabana kaptırmamayı da bilirim” dedi.

milliyetci-1.jpeg

BOLLUK BEREKET DİLİYORUM

Çipan, hasat sonunda şunları söyledi: “Bahar döneminde köylerimizde yağmur ve şükür dualarına katılmıştık. Şimdi de bu hasat zamanında hasatlarında ve hasat şenliklerinde bir araya geliyoruz. Her türlü kışkırtma ve algı yönetimine rağmen, toprağını tohumla şenlendiren, alın teriyle sulayan, tarımsal üretimin stratejik ve ekonomik değerini düşünerek; Milletimizin bekası için gece gündüz üretmeye devam eden köylümüze minnettarım. Halen devam eden hasat döneminde gördüğümüz en önemli gerçeklerden birisi de, yerli, milli, coğrafi ihtiyaçlarımıza göre enstitülerimizde üretilen Türk Tipi tohumlarımızla bilinçli ekim yapılan alanlarda rekolte kat be kat fazladır. Ayrıca bu tohumlardan elde edilen ürünler daha sağlıklı ve kalitelidir. Gelecek yıllarda üretim yapacak köylülerimizin bunu dikkate alarak daha çok yerli ve milli tohum kullanacaklarını gözlemlemekteyim. Bu da sevindiricidir. Tarlalarını hasat eden bütün çiftçilerimize teşekkür ediyor, bolluk, bereket diliyorum.”

milliyetci-4-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.