Tarım Müdürlüğünde Yangın Tatbikatı Yapıldı

Tarım Müdürlüğünde Yangın Tatbikatı Yapıldı
Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ait ana ve ek binada tahliye ve yangınla mücadele tatbikatı yapıldı.

Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ait ana ve ek binada tahliye ve yangınla mücadele tatbikatı yapıldı.
OSGB firmasında görevli uzmanlar koordinesinde verilen alarm ile personelin ve ziyaretçilerin binayı hızlı ve seri bir şekilde terk ederek toplanma merkezinde toplanması sağlandı. Yoklama alınıp binada kimse kalmadığından emin olunduktan sonra görülen eksikler ve olası afet ve acil durumlarda yapılması gerekenler hakkında bilgi verildikten sonra Acil Durum Ekipleri ile Müdürlüğü bahçesinde yangına karşı nasıl müdahale edileceği, yangın söndürme cihazlarının nasıl kullanılacağı, yakılan ateş üzerine personellerimizin de katılımıyla uygulamalı olarak gerçekleştirildi.
İl Müdürü Harun Kabaoğlu, eğitim ve tatbikatlara katkısı olan OSGB firmasında görevli uzmanlara ve eğitime gösterdikleri duyarlılıktan dolayı tüm personele teşekkür ederek bu tür eğitimlerin herkese gerekli olduğunu belirterek “Herhangi bir yerde yangınla karşılaştığımızda nasıl hareket edeceğimiz konusunda iyi bilgilenmemiz gerekmektedir. Bu eğitimlerde eksiklerimizi gidererek olası afet ve acil durumlardan daha az zayiatla kurtulabiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.