TBMM Başkanvekili Aydın:

TBMM Başkanvekili Aydın:
"Onlar ölüm çukurları açarken, bizler yaşam temelleri atıyoruz. Bizim iş makinelerimiz hizmet için çalışırken, başkalarının araçları çukur kazıyor, insanlara giden hizmeti önlüyorlar"

ADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Onlar ölüm çukurları açarken, bizler yaşam temelleri atıyoruz. Bizim iş makinelerimiz hizmet için çalışırken, başkalarının araçları çukur kazıyor, insanlara giden hizmeti önlüyorlar." dedi.

Aydın, memleketi Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu binasının temel atma törenine katıldı.

Burada bir konuşma yapan Aydın, daha önce hayal dahi edilemeyen projelerin hayata geçirildiğini belirterek, tarım, ulaşım ve eğitim alanında çok büyük adımlar atıldığını vurguladı.

Güneydoğu'daki terör olaylarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aydın, HDP'li belediyelerin imar yerine çukur açmak için çalıştığını ifade ederek, bölge halkının yapılan operasyonlara destek verdiğini anımsattı.

Aydın, "Onlar ölüm çukurları açarken, bizler yaşam temelleri atıyoruz. Bizim iş makinelerimiz hizmet için çalışırken, başkalarının araçları çukur kazıyor, insanlara giden hizmeti önlüyorlar. Biz daha refah bir yaşam için mücadele ederken, onlar ölüm siyaseti yapıyorlar. Biz hizmet için bina temellerinde buluşurken, onlar yıkım projelerinde buluşuyor. İşte bizim farkımız budur. Halkımız tüm bunları görmektedir." diye konuştu.

Bölge halkının artık gerçekleri gördüğünü, onun için yapılan operasyonların devamını istediklerini aktaran Aydın, teröre karşı duruşları dolayısıyla bölge halkına teşekkürlerini iletti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.