TCDD, Sivas-Kayseri garları arasında ilaçma çalışması yapacak

TCDD, Sivas-Kayseri garları arasında ilaçma çalışması yapacak
KAYSERİ (AA) - Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğünün Sivas-Kayseri garları arasında ve hat güzergahında bulunan istasyon sahalarında...

KAYSERİ (AA) - Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğünün Sivas-Kayseri garları arasında ve hat güzergahında bulunan istasyon sahalarında otla mücadele kapsamında ilaçlama yapacağı bildirildi.

TCDD'den yapılan yazılı açıklamada, ilaçlamanın 01- 05 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacağı ve mücadelede kullanılan ilaçların, insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik taşıması sebebiyle tehlike oluşturduğu belirtildi.

Açıklamada, şu bilgelere yer verildi:

"Belirtilen demiryolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde vatandaşların dikkatli olmaları gerekmektedir. Demiryolu güzergahı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren on gün boyunca, vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları ve ot hasadı yapmamaları önemle duyurulur. "


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.