TDBB Başkanı Altay'dan "Nevruz Günü" mesajı

TDBB Başkanı Altay'dan "Nevruz Günü" mesajı
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Nevruz Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türk dünyasında baharın gelişi, bolluğun ve bereketin sembolü olarak kutlanan Nevruz Günü'nü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Nevruz Günü'nün asırlardır baharın müjdecisi olarak kutlanan, bolluğun ve bereketin sembolü olduğunu anımsatan Altay, bugünün birlik ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olması temennisi bulundu.

Altay, Nevruz'un Orta Asya'dan Balkanlar'a uzanan, gönül coğrafyasında coşkuyla karşılanan özel bir gün olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Türk dünyası olarak milli ve kültürel bağlarımızı, sevgi ve kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren Nevruz'un sahip olduğunuz kadim kültür ve geleneğimizin gelecek kuşaklara aktarılmasına vesile olmasını diliyorum. Ülkemizin ve Türk dünyasının Nevruz Günü'nü kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.