Tek hedef galibiyet

Tek hedef galibiyet
Sezona 2 kupayla başlamasına rağmen ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor, bu hafta sonu kendi evinde oynayacağı Kayserispor maçını hedef olarak belirledi

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa’yı alarak sezona başlayan fakat ilerleyen haftalarda beklenmedik bir düşüş yaşayarak ligde kalma mücadelesi vermeye başlayan Atiker Konyaspor’da, gözler Kayserispor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlılar çıkış maçı olarak gördüğü Kayseri sınavını kazanarak, son virajlara rahat girmek istiyor.

ÇIKIŞ MAÇI

Konyaspor, ligde son haftalara girilmesiyle birlikte telafisi olmayan haftalara geldi. Yeşil-beyazlılar, bu anlamda hafta sonu oynanacak Kayserispor maçını çıkış olarak görmeye başladı. Konyaspor, bu maçı kazanarak ilerleyen haftalarda oynanacak zorlu Osmanlıspor ve Antalyaspor maçlarına moralli gitmek istiyor.

ANTRENMANLAR TEMPO KAZANDI

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle birlikte kendine gelmeye başlayan Konyaspor’da, antrenman metotları da değişmeye başladı. Zorlu haftalara girilmeye başlanırken, teknik direktör Sergen Yalçın, kendi oyun anlayışını oyuncuların bir kısmı üzerinde monte etmeyi başardı. Yeşil-beyazlı takımda antrenmanlar da tempo kazandı.

ŞEHİR KENETLENDİ

Hafta sonu oynanacak Kayserispor maçı, Konyaspor için kritik bir önem taşıyor. Yeşil-beyazlı camiada herkes bu karşılaşma için kenetlenmiş durumda. Futbolcular antrenmanlardaki hırsıyla saha içinde, taraftarlar ise 12. adam olarak saha dışında galibiyet için kenetlendi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.