Tekvandocular Slovenya ve Gürcistan Yolcusu

Tekvandocular Slovenya ve Gürcistan Yolcusu
Selçuklu Belediyesi Tekvandocuları Kadirhan Sezek ve Vildan Kılınç, 10-12 Ekim tarihleri arasında yapılacak Balkan Şampiyonasına katılmak üzere Slovenya'ya gitti.

Gürcistan da aynı tarihlerde yapılacak olan Avrupa şampiyonası için Talha Bayram, Ayşegül Armağan ve Şerife Aytürk yarın yola çıkacak.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübünün başarılı tekvandocuları Milli Takımımızla birlikte Slovenya yolcusu. 10-12 Ekim tarihleri arasında Slovenya da yapılacak olan Balkan Şampiyonasına katılmak üzere Milli Takıma çağrılan Selçuklu Belediyesporlu başarılı sporcular Kadirhan Sezek ve Vildan Kılıç, milli takım kafilesi ile Slovenya'ya gitti. Kadirhan Sezek 87 kg da ümitler, Vildan Kılıç ise 37 kg da yıldızlar kategorisinde madalya için mücadele edecek.

Gürcistan'a hareket yarın

Selçuklu Belediyespor Kulübü tekvandocularından Talha Bayram, Ayşegül Armağan ve Şerife Aytürk ise 10-12 tarihleri arasında Gürcistan da yapılacak olan Avrupa tekvando şampiyonası için yarın karayolu ile Trabzon'a gidecek. Trabzon ilinden topluca Gürcistan'a hareket edecek olan kafilede yer alan Selçuklu Belediyesi sporcuları Talha Bayram 87 kg da, Ayşegül Armağan 57 kg da, Şerife Aytürk ise 67 kg da mücadele edecek.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ali Ziya Yalçınkaya, Gürcistan ve Slovenya da mücadele edecek olan sporculara başarı diledi. Yalçınkaya, "Kulübümüzde bir çok başarıya imza atan tekvandocularımızın gittikleri bu turnuvalardan da başarılı sonuçlar alarak döneceğine inanıyorum. Milli takımımızda yer alan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.