Tekvandoda 2 madalya

Tekvandoda 2 madalya
Selçuklu Belediyesi tekvandocuları başarı grafiklerini her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Başarılı sporcular Dürdane Altunel ve Talha Bayram katıldıkları turnuvalardan madalya ile döndüler.

Selçuklu Belediyesi tekvandocuları başarı grafiklerini her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Başarılı sporcular Dürdane Altunel ve Talha Bayram katıldıkları turnuvalardan madalya ile döndüler. Geçtiğimiz hafta sonu Yunanistan'ın Selanik kentinde düzenlenen Yunanistan Açık Tekvando turnuvasına Milli Takımımızla birlikte katılan Dürdane Altunel, 57 kg bayanlar kategorisinde bronz madalya kazandı. Milli takımımız bu turnuvada 5'i gümüş ve 2'si bronz toplamda 7 madalya kazanarak spor camiasına büyük sevinç yaşattı.

Geçtiğimiz hafta sonu Tekvando Federasyonu tarafından Antalya ili Alanya ilçesinde Büyükler Tekvando Şampiyonası’nda düzenlendi. Selçuklu Belediyespor Kulübü’nden Talha Bayram turnuvada +87 kg’da ikinci olmayı başardı. Talha Bayram turnuvada 6 maça çıkarak finalde çıktığı maçı kaybederek gümüş madalya kazandı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.