Tepekent’li öğrenciler “İyilikte yarışıyoruz” proje yarışmasında iddialı

Tepekent’li öğrenciler  “İyilikte yarışıyoruz” proje yarışmasında iddialı
Selçuklu-Tepekent Şehit Teğmen Bayram Olgun İmam Hatip ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin ortaklaşa hazırladığı ve uygulamasını gerçekleştirdiği proje ile “ İyilikte Yarışıyoruz” proje yarışmasında iddialı.

Selçuklu-Tepekent Şehit Teğmen Bayram Olgun İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin ortaklaşa hazırladığı ve uygulamasını gerçekleştirdiği proje ile “ İyilikte Yarışıyoruz” proje yarışmasında iddialı.

Selçuklu İle Belediyesi, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin ortaklaşa organize ettiği “İyilikte Yarışıyoruz” proje yarışmasına Tepekent Şehit Teğmen Bayram Olgun imam Hatip Ortaokulu, Koordinatör Müdürü Yardımcısı Yasemin Sezer Başkanlığında Proje Danışman Öğretmeni Mehtap Polat ile öğrencilerin katılımı ile hazırlanan proje “İyilikte yarışıyoruz” proje yarışmasına iddialı katılıyorlar.

tepekent-foto-3.jpg

Hazırladıkları ve uygulamasını gerçekleştirdikleri proje hakkında bilgi veren Tepekent Şehit Teğmen Bayram Olgun İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yasemin Sezer “Projemizin amacı öncelikle okulumuzdaki engelli ve yardıma muhtaç çocuklar ile neler yapabileceğimiz oldu daha sonra bu öğrenciler belirlendi ve öncelikle bu öğrencilerimize görmedikleri yerlere geziler düzenledik daha sonra ramazanında gelmesi vesilesiyle yardımlarımızı maddi olarak yardıma ihtiyacı olan velilerimizi belirledik seçtiğimiz öğrencilerimiz ile projemizi sürdürdük.

tepekenhnt-foto-2.jpeg

Daha sonra her öğrencimizin bir ağacı olsun istedik iyilikte yarışanlar ormanımızı oluşturduk engelli bir vatandaşımıza Tv Sunucusu Müge Anlı aracılığı ile tekerlekli sandalyesini hediye ettik projemiz böylece sonlandı. İlk hedefimiz olan Öğrencilere iyilik yardımlaşma dayanışma paylaşma duygusunu sevdirmek ve yaşatmak iyilikte yarışma zevkini geliştirmek ve yardım süreçlerine katılımlarını sağlayarak bir farkındalık oluşturmaktı. Bunu başardık.

tepekent-foito-1.jpg

Şimdi ise hedefimiz Selçuklu İle Belediyesi, Selçuklu İlçe Milli Eğitim müdürlüğü uli Necmettin Erbakan Üniversitesinin ortaklaşa organize ettiği ‘İyilikte Yarışıyoruz’ proje yarışmasında başarılı olmak istiyoruz ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.