Terör mağduru çocuklara kırtasiye yardımı

Terör mağduru çocuklara kırtasiye yardımı
İzmit Belediyesi tarafından Mardin, Şırnak ve Hakkari'deki öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuldu

KOCAELİ (AA) - İzmit Belediyesi tarafından Mardin, Şırnak ve Hakkari'deki ilkokul öğrencilerine kırtasiye malzemesi gönderildi.

İzmit Belediyesi Çocuk Hakları Masası tarafından başlatılan çalışma kapsamında, Doğu ve Güneydoğu'daki terör mağduru çocuklara destek eli uzatıldı.

Mardin'in Dargeçit, Şırnak'ın Uludere ve Hakkari Yüksekova ilçelerindeki ilkokullarda eğitim-öğretim gören öğrencilere, kırtasiye malzemeleri ve Pişman Çocuk Dergisi kargo firmaları aracılığıyla ulaştırıldı.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Bölgede yaşanan terör olaylarının bir an önce son bulmasını dilediklerini vurgulayan Doğan, "Terör bir insanlık suçu, insanlığa yönlendirilmiş en büyük tehdit. Bu millet en zor koşullarda dahi birlik olmuş, tüm güçlükleri beraberlik içinde çözmüş güçlü bir millettir. Bu süreçte bize büyük görevler düşüyor. Bölgeye destek olmaya devam edeceğiz. " ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.