Terör saldırısında öğrenci servisi de hedef oldu

Terör saldırısında öğrenci servisi de hedef oldu
Yüksekova ilçesinde polis ailelerinin kaldığı TOKİ konutlarına teröristlerin uzun namlulu silahlarla açtığı ateşte öğrencilerin bulunduğu servis aracına mermi isabet etti- Polisleri taşıyan servis aracına roketatarlı saldırı düzenlendi, bölgede operasyon

HAKKARİ (AA) - Yüksekova'da polis ailelerinin kaldığı TOKİ konutları ile polis servis aracına teröristlerce uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, polis ailelerinin yaşadığı Esenyurt Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarına, teröristler uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Bu esnada yoldan geçen öğrencilerin bulunduğu servis aracına da mermi isabet etti. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı ancak araçta hasar meydana geldi.

Teröristler, güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine olay yerinden kaçtı.

Teröristlerce polisleri taşıyan servis aracına da İpekyolu Caddesi'nde roketatarlı saldırıda bulunuldu. Roketatar mermisinin seyir halindeki aracın uzağına düştüğü saldırıda can kaybı yaşanmadı.

İpekyolu'nda kontrollerini sürdüren güvenlik güçleri, teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcıyı fark etti, daha sonra bunu etkisiz hale getirdi.

Güvenlik güçleri, her iki saldırının ardından bölgede operasyon başlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.