Can Ataklı'dan şehit babasına hadsiz sözler!

Can Ataklı'nın şehit babasına yönelik hadsiz sözlerine tepki yağdı.

Türkiye Pençe-Kilit bölgesindeki alçak saldırıda şehit olan evlatlarının yasını tutarken terör seviciliği ile bilinen muhalif gazeteci Can Ataklı'dan şehit babasına yönelik hadsiz sözler geldi.

Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan (22) Elazığ’da son yolculuğuna uğurlanırken Şehidin babası Mehmet Aslan, cenaze namazının kılınmasının hemen sonrasında mikrofonu alarak, "Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya özgürlük isteyenlere hakkımı helal etmiyorum" demişti.

ŞEHİT BABASINI HADSİZCE HEDEF ALDI

Şehit babasını hedef alan Ataklı'nın " Kavala'ya ve Abdullah Öcalan'a özgürlük isteyenlere hakkımızı helal etmiyorum... Kimsin lan kimsin... Şehit babası olunca canının istediğini söylemeye hakkın mı var? Kimsin lan kimsin..." şeklindeki sözlerine tepki yağdı.

untitled-1-001.jpg

ALPAY ÖZALAN: "ZAVALLI, İPİN KİMİN ELİNDE?"

Can Ataklı'ya sert tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "İnsanlıktan nasibini almamış bu zavallı, şehidimizin ailesini hedef alarak kirli diliyle zehirler saçmış! Peki sen kimsin Can Ataklı? İpin kimin elinde?" dedi.

537442.jpg

İSRAİL'İ DE AKLAMAYA ÇALIŞMIŞTI

Terör seviciliği ile bilinen Can Ataklı, Gazze'de büyük bir soykırım yapan terör devleti İsrail'i de aklama çabasına girmişti

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.