TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu'ndan 'Helezon' oyunu!

TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu'ndan 'Helezon' oyunu!
 Editör
TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Anadolu Gelişim Okulları'nda "Helezon" Adlı Tiyatro Oyununda Buluştu.

TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü coşkuyla kutlamak için Anadolu Gelişim Okulları'nda bir tiyatro etkinliği düzenledi. "Helezon" adlı oyun, kadınların güçlü ve cesur hikayelerini anlatırken hepimizde farkındalık uyandırdı.

TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Meryem Betül Özkardeş, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınların toplumdaki rolünü ve katkısını kutlamak için önemli bir fırsat sağlıyor. Biz de TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu olarak, bu özel günü "Helezon" adlı tiyatro oyunuyla kutlayarak kadınlarımızı bir nebze de olsa ödüllendirmek istedik. Bu etkinlikle, kadınların güçlü ve ilham verici hikayeleri paylaşılarak toplumsal farkındalığı artırmak ve kadınların sesini daha da güçlendirmeyi amaçladık.

helezon1.jpeg

TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu icra üyeleri ve Şirket çalışanlarıyla harika bir organizasyonu daha gerçekleştirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.