Toyota her bütçeye seçenek sunuyor

Toyota her bütçeye seçenek sunuyor
Toyota Plaza Otojen nisan ayına özel seçeneklerle müşterisinin karşısına çıkarken, cazip fiyatlarla birçok model müşterisini bekliyor

Toyota Plaza Otojen nisan ayında da müşterilerine özel fırsatlar sunuyor. Alıcılara özel fiyat ve model seçenekleriyle müşterilerinin karşısına çıkan Toyota, düşük faiz oranlarıyla da yüzleri güldürmeye devam ediyor. Toyota Plaza Otojen eskiyi getir yeniyi taksitle götür kampanyası ile yüzde 0 faiz seçeneği de sunuyor.

YÜZDE 0 FAİZ SEÇENEĞİDE BULUNUYOR

Nisan kampanyasında Auris ve Auris TS 1.6 benzinli versiyonları 7 bin 300 TL’ye ulaşan indirimler ile sunulurken, Auris’in 1.33 Life versiyonu 3 bin 150 TL indirim ile kampanyaya dahil oluyor. 2017 model yılı Yaris’in 1.33 benzinli modellerinde 9 bin 580 TL’ye varan avantajlar Toyota Plaza Otojen’de müşterisini bekliyor. Toyota Plaza Otojen’nin nisan kampanyasında fark yaratan C-HR hem benzinli hem de hibrit versiyonlarında cazip fiyatlarıyla dikkat çekerken, 2017 model yılı Corolla da 65 bin 950 TL’den başlayan cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Kampanyada ayrıca; Corolla S/D 1.33 Life için 6 bin TL’lik 12 ay vadeli kredi kullanımında, Corolla benzinli modellerde 28 bin TL için 12 ay kredi kullanımında ve Corolla dizel modellerde 11 bin TL 12 ay kredi kullanımında “yüzde 0” faiz seçeneği de yer alıyor.

ESKİYİ GETİR YENİYİ GÖTÜR

2017 model yılı Avensis’in dizel versiyonları 8 bin 200 TL’lik, Hilux 4x4 Hi-Cruiser A/T modeli ise 6 bin 500 TL’lik avantajla yeni kullanıcılarını beklerken, 2016 model yılına ait Toyota modellerindeki büyük fırsatlar da kampanyaya yansıyor. Toyota’nın en güçlü hibrit modeli RAV4 Hybrid de ÖTV teşviği ile çok avantajlı fiyatlarla sahiplerine ulaşıyor. Yüzde 1,20’den başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota Plaza Otojen’in nisan kampanyasından yararlananlar, isterlerse ödemelerine 2017 yılının ekim ayında başlayabiliyor. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plaza Otojen’de “takas” imkanı da bulunuyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.