Tozoğlu: Parti İçi Meseleler Sosyal Medyada Konuşulmaz

Tozoğlu: Parti İçi Meseleler Sosyal Medyada Konuşulmaz
İYİ Parti tarafından Ankara’da gerçekleştirilen 2.Olağan Kurultayın ardından bazı asil listeye giremeyen bazı isimlerin sosyal medyada ağır ifadeler kullanmasına tepki gösteren İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu..

 İYİ Parti tarafından Ankara’da gerçekleştirilen 2.Olağan Kurultayın ardından bazı asil listeye giremeyen bazı isimlerin sosyal medyada ağır ifadeler kullanmasına tepki gösteren İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, “Parti içi meselelerin konuşulduğu alanlar kongre sonrası sosyal mecra alanları değil kongre salonlarıdır” dedi. Tozoğlu açıklamasında parti içi meselelerin sosyal medya yerine kongre salonların konuşulması gerektiğini dile getirdi. Asil listeye giremeyen kişiler tarafından kurulan cümlelerin ağır duygu yüklü olduğuna da dikkat çekti. Tozoğlu, “Elbette ki çarşaf liste usulü seçim yapılan durumlarda kendi içinde farklı isimleri barındıran anahtar listeler delegeler ile paylaşılan bilmektedir. Ve bu seçimde de çok sayıda anahtar liste yayımlanmış, hatta bazıları SMS ile delegeler ile paylaşılmıştır. Bu, oldukça doğal ve çarşaf liste usulünün doğasında olan bir husustur. Kaldı ki parti içi meselelerin konuşulacağı alanlar kongre sonrası sosyal mecra alanları değil kongre salonlarıdır. Bahsi edilen meselelerle ilgili olarak kongre divanına bir söz müracaatı olmamıştır. Bu nedenle kurulan cümlelerin yapılan eleştirilerin, İYİ Partinin verdiği demokratik mücadeleye gölge düşürmeyecek şekilde olması ve İYİ Parti delegelerinin iradesine ve kişiliğine, İYİ Parti il ve ilçe teşkilatlarının hükmi şahsiyetlerine, saygısızlık olarak değerlendirilebilecek yaklaşımlardan vazgeçilmesinin faydalı olacağı tartışmasızdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.