Trabzonspor gazileri ziyaret etti

Trabzonspor gazileri ziyaret etti
ANKARA (AA) - Trabzonspor kafilesi, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynanacak maç için geldiği Ankara'da Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon...


ANKARA (AA) - Trabzonspor kafilesi, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynanacak maç için geldiği Ankara'da Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığını ziyaret etti.

Trabzonspor Kulübünün başkan yardımcıları Zeki Öztürk ve Önder Bülbüloğlu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Çubukçu ve Okan Alemdaroğlu ile teknik direktör Hami Mandıralı'nın yanı sıra futbolcuların yer aldığı kafileyi, merkezin komutanı Celalettin Bacanlı karşıladı.

Rehabilitasyon merkezinde tanıtım videosu izleyen bordo-mavili kafile, daha sonra gazilerle buluştu ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Futbolcular, gazilere forma da hediye etti.

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çubukçu, yaptığı açıklamada, vatan için teröre karşı savaşırken yaralanan gazilerin, şehitlerin emaneti olduğunu belirterek, "Bu vatan uğruna canını veren şehitlerimiz baş tacımızdır. Gazilerimizi ziyaret ederek hem onlara moral verdik hem de sohbet etme imkanı bulduk. Onlara minnettarız." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor gazileri ziyaret etti

Trabzonspor gazileri ziyaret etti

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.