Troy ve Sean farkı

Troy ve Sean farkı
Torku Konyaspor Basketbolda, Troy DeVries ve Sean Williams yıldızlaşmaya devam ediyor

Torku Konyaspor Basketbolda, Troy DeVries ve Sean Williams yıldızlaşmaya devam ediyor. Geçen sezon yeşil-beyazlıların ligde kalmasında büyük pay sahibi olan Amerikalı oyuncular, yeni sezona da bomba gibi başladı. Sezonun ilk iç saha maçında evinde Tofaş’ı konuk eden ve mücadeleden galip gelerek taraftarlarına hediye eden yeşil-beyazlılarda Troy DeVires 35 dakika sahada kalırken, 21 sayı, 2 ribaund ve 6 asist ile mücadele etti. Amerikalı pivot Sean Williams ise, 33 dakika sahada kalırken 21 sayı 14 ribaunt, 1 asist ve 2 blok ile boy gösterdi.

YABANCILAR TAKIMI SIRTLIYOR

Torku Konyaspor Basket takımı ligde geride kalan iki haftada rakip potalara 164 sayı gönderirken bu sayıların 152’si yabancı oyunculardan geldi. Temsilcimiz yerli oyuncularından ise 12 sayılık katkı alabildi. Torku Konyaspor’da sakatlık sonrası Tofaş maçında sahalara dönen ve yaklaşık 2 dakika oyunda kalan Rasic henüz sayı atamadı. Temsilcimizin ilk iki haftadaki sayılarının dağılımı şöyle: Troy De Vries 40 sayı, Sean Williams 36 sayı,  Josh Mayo 34 sayı, Richard Guinn 23 sayı, Jason Boone 19, Ogün Sevinç 10 sayı ve Valentin Pastal 2 sayı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.