Trt'den 40 Bin Liralık Proje Geliştirme Ödülü

Trt'den 40 Bin Liralık Proje Geliştirme Ödülü
TRT, 53. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında düzenlenen Antalya Film Forum'da seçilecek bir projeye 40 bin lira tutarında geliştirme desteği verecek

İSTANBUL (AA) - Türk film endüstrisinde köklü ve kalıcı ilişkiler geliştiren TRT, 16-23 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 53. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde yer alacak.

Bu yıl ilk kez festival kapsamında yer alan, ortak yapım ve proje geliştirme platformu Antalya Film Forum, başta Türkiye olmak üzere dünyanın her yerinde ortak yapım olanaklarını artırmayı, yapımcı ve yönetmenlerin yeni filmler üretmesine ve projelerinin uluslararası sinema endüstrisi içerisinde yer edinmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

TRT de bu forumda seçilecek bir film projesine 40 bin lira tutarında Proje Geliştirme Ödülü verecek.

Geçen yıl aynı forumda düzenlediği "Sinemaya TV'den Bakmak: TRT TV Filmleri" konulu panel ile sektör profesyonellerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan TRT, bu yılki forumda daha güçlü bir katılım hedefliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.