Trump'tan FİFA Başkanı Infantino'ya 'kırmızı kart' telefonu

Trump'tan   FİFA Başkanı Infantino'ya 'kırmızı kart' telefonu
 Muhabir
2026 Dünya Kupası’nda heyecan devam ederken, şimdi ise önemli bir iddia ortaya atıldı.

2026 Dünya Kupası son 32 turunda kırmızı kart gören ABD'li futbolcu Folarin Balogun'un cezasının ertelenmesi spor kamuoyunda büyük tartışma oluşturdu. Yaşanan bu gelişmenin ardından ABD Başkanı Donald Trump'ın yıldız futbolcunun kırmızı kartı için FIFA Başkanı Infantino ile görüştüğü iddia edilirken, cezanın ertelenmesini istediği öne sürüldü.

FİFA Başkanı Infantino’nun ise bu durumu kabullendiği dile getirildi. FİFA’nın aldığı karara göre ise kırmızı kart iptal edildi. Balogun’un Pazartesi günü Belçika’ya karşı oynanacak maçta forma giyebileceğini duyuruldu. Öte yandan Folarin Balogun, 1 Temmuz Çarşamba günü Bosna-Hersek ile oynadıkları son 32 turu mücadelesinde Tarik Muharemovic'e yaptığı faul nedeniyle doğrudan kırmızı kart görmüştü. UEFA ise bu duruma tepki gösterdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.