Tüfekci'ye Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Tüfekci'ye Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular
AK Parti Seydişehir İlçe teşkilatı Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcılığı görevine atanan Harun Tüfekci’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular...

Süleyman Sayan'ın Haberi

AK Parti Seydişehir İlçe teşkilatı Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcılığı görevine atanan Harun Tüfekci’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal beraberinde yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle birlikte Orman ve Su İşleri Bakanlığına giderek Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci ile görüştüler.

 

İlçe başkanı Mustafa Konurer ziyarette yaptığı konuşmada Seydişehir’in gururu olan Sayın Harun Tüfekci’nin bakan yardımcısı olarak görev alması bizleri çok mutlu etmiştir. Kendisine şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına yeni görevinde başarılar dilerim dedi.

Seydişehir belediye Başkanı Mehmet Tutal’da Seydişehir’in çehresini değiştirecek projelerin hayata geçirilmesi konusunda Konya milletvekilliği döneminde büyük emekleri olan Sayın Harun Tüfekci’nin Orman ve Su İşleri Bakan yardımcısı olması şehrimiz açısından önemli bir kazanımdır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci 3 dönem yaptığım Konya Milletvekilliği görevinden sonra Türkiye’ye önemli hizmetlerin yapılmasında ön planda bulunan icra makamlarından biri olan Orman ve Su İşleri bakanlığı bünyesinde bakan yardımcısı olarak görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Siyasetin hesap işi değil nasip işi olduğunu söyleyen Orman ve Su İşleri Bakan yardımcısı Harun Tüfekci şahsımı böyle önemli bir makama layık gören Sayın Cumhurbaşkanımızı, Başkanımızı ve Bakanımızı mahcup etmemek için üzerimize yüklenen sorumluluğun bilinciyle var gücümle çalışacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Ziyaretin sonunda İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye başkanı Mehmet Tutal Orman ve Su İşleri Bakan yardımcısı Harun Tüfekci’ye Seydişehir’in önemli değerlerini anlatan portreyi hediye ettiler. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.