Tülin Şahin’den bebekten korkmuyorum mesajı

Tülin Şahin’den bebekten korkmuyorum mesajı
GQ Men of the Year ödül töreninde sunuculuk yapan Tülin Şahin’den bebek en son yeni açıklaması

Bu sene üçüncü defa yapılan “GQ Men of the Year” ödül töreni 12 Kasım Çarşamba akşamı, Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorous’da gerçekleşti. Gecenin sunucularından biri olan Tülin Şahin son derece şık ve dikkat çekici elbisesiyle geceye ilk gelenlerden biri oldu. Gazetecilerin kıyafetiyle alakalı övgülerini itiraf eden Şahin, “Düşünüldüğü gibi saatlerimi ayna karşısında harcamıyorum, kendime yakıştığını düşündüğüm her şeyi giyerim” en son yeni açıklaması yaptı. Gecede ödül alan isimleri beğendiğini açıklayan başarılı model, kendi ödülünün ise kırmızı halıda sunum yapmak olduğunu belirtti .

ÇOCUKTAN MI KORKACAĞIM?

Evliliklerinde dokuz senesi geride bırakmaya hazırlanan Tülin Şahin, ‘Mehmet Özer’le olan evliliğinizde çocuk planlıyor musunuz?’ sorusuna düşündüklerini fakat daha vakit olduğunu söyleyerek, “Ben istediğimde 30 kilogram alıp verebilen birisiyim, çocuktan mı korkacağım?” diye belirtti .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.