TURÇEV-DER Ramazan’da yoksulları unutmadı

TURÇEV-DER Ramazan’da yoksulları unutmadı
TURÇEV-DER , alan el ile veren el arasında köprü olmayı sürdürüyorlar.

Turgut ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği (TURÇEV-DER) Başkanı Erol Yayla ve Yönetim Kurulu üyeleri, her ramazanda olduğu gibi bu yılda ramazan ayı içerisinde dar gelirli ve yardıma muhtaç ailelere yardım yapmayı sürdürüyor.

Turçev-Der Başkanı Erol Yayla, bu yıl Yunak ilçesine bağlı köy ve mahallelerde bulunan yardıma muhtaç ve dar gelirli ailelere gıda paketinden oluşan yardım paketleri ile nakitten oluşan yardımları dağıttıklarını belirterek, “Bizim amacımız dar gelirli ailelere ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardımcı olmaktır. Dernek olarak bu tür yardımlarımızı her yıl geleneksel olarak sürdürüyoruz. Bu yılda yaklaşık 250 dar gelirli ve yardıma muhtaç ailelerimize yardımlarımızı yaptık” dedi.

turcev-der-3.jpg

Yayla, dernek olarak Yunak’ta bulunan hayırsever vatandaşlarımızdan elde edilen geliri bölgede tespit ettikleri yardıma muhtaç ailelere dağıttıklarını belirtirken, “Konya’da bulunan hayırsever işadamlarından Beytullah Selçuk, Ertuğrul Ergün, Alpaslan Selçuk, Coşkun Tuncez ve Yusuf Işık’ın katkılarıyla oluşturduğumuz gıdadan oluşan yardım paketlerini ve nakit ihtiyacı olanlara da nakit yardımını yaptık. Dernek olarak bizim amacımız veren el ile alan arasında bir köprü oluşturmaktı. Bunu da hayırlısıyla yerine getirdik. Yardımda bulunan tüm hayırsever hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

turcev-der-5.jpg

turcev-der-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.