Turizmde yükselen eğilimler NEÜ’de ele alınacak

Turizmde yükselen eğilimler NEÜ’de ele alınacak
Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ev sahipliğinde, Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen ‘Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi’, turizm alanında güncel bilimsel araştırmaların..

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ev sahipliğinde, Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen ‘Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi’, turizm alanında güncel bilimsel araştırmaların değerlendirilmesi, akademisyenlerin fikir alışverişinde bulunması için zemin hazırlayarak konunun uzmanlarını bir araya getirecek.

30 Eylül - 02 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kongrede, turizm işletmeciliği, turizm ekonomisi, turizm rehberliği, gastronomi ve mutfak sanatları, rekreasyon ve turizm endüstrisine yönelik ilgili diğer konuların ele alınması hedefleniyor. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Arslan, kongrenin yüz yüze yapılması için çalışaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.