Türk Eczacılar Birliğinden Konyalı eczacıya ödül

Türk Eczacılar Birliğinden Konyalı eczacıya ödül
Türk Eczacılar Birliği tarafından 2018 yılından itibaren verilmeye başlanılan “Değer Katan Eczacı Ödülü” bu yıl Konyalı Eczacı İlker Sarı’ya layık görüldü Ecz. İlker Sarı sinema dalında yaptığı ”Benzersiz” isimli film ile ödülün sahibi oldu.

Ödüller her yıl olduğu gibi bu yılda 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü’nde kamuoyuyla paylaşıldı. Türk Eczacılar Birliği’nin “Değer Katan Eczacı Ödülü” sanat, bilim, edebiyat, sinema gibi alanlarda yaptığı orijinal, yenilikçi işlerle eczacılığın saygınlığını, itibarını artıran kişilere veriliyor. 2020 yılının ödüllerini jüri tarafından Ecz. Hilmi Şener, Ecz. Bora Hazır ve Ecz. İlker Sarı’ya verilmesi kararlaştırdı. Türk Eczacılar Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak” Hayatları boyunca mesleğimize ve meslek birliğimize önemli katkılar sunan, çeşitli kademelerde birçok görev ve sorumluluk üstlenen meslektaşlarımızın sosyal ve kültürel alanda gerçekleştirdikleri çeşitli projeler ve faaliyetlerle mesleğimize değer katan meslektaşlarımızın aday gösterildiği Değer Katan Eczacı Ödülleri sahiplerini buldu.2020 Değer Katan Eczacılar Ödülü bu yıl üç kişiye verildi. Bunlardan bir de Konya’da Eczacılık yapan Eczacı İlker Sarı Oldu Değer Katan Eczacı Ödülü’nü ise sanat, bilim, edebiyat, sinema gibi alanlarda yaptığı orijinal, yenilikçi işlerle eczacılığın saygınlığını, itibarını artıran kişilere veriliyor. 2020 yılının ödüllerini jüri tarafından Ecz. Hilmi Şener, Ecz. Bora Hazır ve Ecz. İlker Sarı’ya vermeyi kararlaştırdı.

turk-eczacilar-birliginden-konyali-eczaciya-odul-1.jpg

FİLM ECZACILARDAN TAM NOT ALDI

Türk Eczacılar Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak: “ Bir kez daha tüm kamuoyunun önünde 3 arkadaşımızı kutluyor, ödül törenimizin pandemi kontrol altına alınır alınmaz yapacağımız ilk etkinlikte birlikte olacağını ifade etmek istiyoruz” dedi.  “Değer Katan Eczacı” Ödülüne layık görülen,  Eczacı İlker Sarı ise “ Türk Eczacılar Birliği tarafından verilen ''Değer Katan Eczacılar'' ödülüne beni layık gören başta Başkanımız Eczacı Erdoğan Çolak’a, kurul üyeleri ve jüri üyelerine saygı ve şükranlarımı sunar, Pandemi sürecinde halk sağlığı için cansiperane çalışan tüm meslektaşlarıma ve bu süreçte hayatını kaybetmiş meslektaşlarımın anısına ithaf ederim” dedi. Konya Ecza Odası Başkanı Ecz. Adem Açıkgöz;, “Türk Eczacılar Birliği tarafından Değer Katan Eczacı” ödülüne layık görülen meslektaşımız İlker Sarı’yı en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi. Ecz. İlker Sarı, senaristliğini, oyunculuğunu, yönetmenliğini ve sponsorluğunu üstlendiği “Benzersiz” filminde Eczacıların karşı karşıya kaldığı sorunları filminde dile getirmişti. Film Eczacılar tarafından tam not aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.